Dag 1

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter 29 h som spenderats på diverse flygplatser runt om i världen anlände vi slutligen till Busan som egentligen heter Pusan, men i Korea blir P -> B, T -> D och det finns fler. Första intrycket var bara varmt här är 30 grader och galet fuktigt. Våra buddies Han-nah och Eunjoo kom och möte oss på flygplatsen, vilket var himla tur för utan dom hade vi inte kommit långt. Måste säga att man var lite nervös inför allt nytt men efter första dagen känns det bra.

Vi har sett en del av campus vilket är bra mycket större än Luleå, 40 000 studenter går här. Vi har tagit foto till vårt allen registration card, det var lite speciellt. De tog tre foton på oss var sen fick vi välja det vi tyckte såg bäst ut, kan meddela att vi var slitna efter 29 h flyg och 4 timmars sömn så det var inga smickrande bilder. När vi valt det snyggaste så satte sig en kille vid photoshop och fixade till oss, vred lite på ansiktet, gjorde hyn fin, större ögon, mer volym på håret, det var helt sjukt vad grym han var på Photoshop. Så bilderna vi fick var ju på oss men tusen gånger finare. Nu kan man tänka sig hur fotomodeller egentligen ser ut…

Vi har gått runt med Eunjoo på eftermiddagen och kvällen hon har visat oss lite av stan utanför campus. Deras butiksskyltar är väldigt färgglada och dessutom på koreanska så man blir helt snurrig när man går runt på gatorna. Eunjoo skulle ta med oss på restaurang, som ni vet är Tina lite kräsen i maten (ingen kyckling, inget fläsk) så vi skulle hitta en restaurang med något annat alternativ. Det fanns inte! Så efter 10 min betänketid klämmer Tina ur sig att hon visst ska äta kyckling. Så Pasta med tomatsås och kyckling beställdes in och Tina åt varenda bit. Jag var så stolt över henne! Annars har vi lärt oss räkna till 10, säga hej, hej då, tack, och god mat på Koreanska. Om man utgår från första dagen kommer det här att bli en bra resa.
An neong hee gue se yo (Hej då)

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dag 1

  1. Julia skriver:

    Kul med en blogg tjejer! Ska följa era äventyr här hela hösten! Hoppas på en skype date någon dag! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s