Framme, på alla sätt och vis

Vi har äntligen landat, inte i Sydkorea det är gamla nyheter, men i rummet som kommer att vara vårt hem de kommande 4 månaderna. Det är tajt, vi kommer inte att ha några hemligheter för varandra, det känns bra! Rummet har städats från golv till tak med de medel vi hade till hands, tydligen behöver man inte flyttstäda i Korea, bra att veta. Dormitoryt är väldigt bra här finns gym, tvättrum en liten affär som har öppet dygnet runt, dock är hissarna lite konstiga. Det finns 2, den högra stannar bara på våningar med jämna nummer medan den vänstra bara stannar på våningar med udda nummer, fattar inte riktigt poängen?!

John och Hammon har hälsats välkomna till Korea med ett väldigt icke informativt informationsmöte och ett besök på en koreansk restaurang som min Buddy Han-nah visade oss, man satt på golvet runt ett bord och en mängd med olika smårätter, grytor, nudlar, starkt och mindre starkt, färgglatt, slemmigt men väldigt gott serverades.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag har vi dragit slutsatsen att Koreaner är ett väldigt gulligt folkslag, par håller handen, vänner håller handen, tjejer med tjejer, killar med killar osv. Tydligen har de en högtidsdag som heter ”Pepero-day”, man ger ett sorts godis, som ser ut som en choklad doppad pinne, till den man tycker om. Ju mer du gillar personen desto fler pinnar ger du. Dagen infaller den 11/11 varje år, så den får vi uppleva!

Dagens höjdpunkt: en tvättkorg har inhandlats!

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framme, på alla sätt och vis

  1. Teresia Liszka skriver:

    Fan vad ni verkar ha det asbra tjejer! Gött! Stor kram ❤

  2. Ola skriver:

    Hej på er. Roligt att läsa om era äventyr 🙂 skönt att resan gick bra….. Vad har du (Emma) för Skype adress.. hälsningar sundelin i södåkra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s