Basement / Rabbit

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tisdagskvällen började med ett besök på ett ställe som de flesta i Busan bör känna till; Basement. Det är en expat bar (med lite edgy stil) som har livemusik och en publik som är laid back. Det var ett riktigt bra live coverband som uppträdde medan vi spelade biljard. Ägarna var trevliga och satte sig gärna och tog en öl eller två med besökarna. We liked it.

Vad mer kan hända en tisdagskväll? Några av oss bestämde oss för att förlänga kvällen. Som vanligt när man sitter i taxin på väg till ett ställe är man ganska spänd, för man vet aldrig om chauffören har uppfattat beskrivningen korrekt. Han droppade i alla fall av oss någonstans, 30 min från Basement och vi hamnade på en kanininspirerad klubb som heter Rabbit. Sofie och jag fick såklart kaninöron (allt ska ju vara så himla gulligt i Korea).

Koreaner dansar så konstigt. Killarna dansar väldigt feminint och tjejerna dansar som man gjorde när man var liten. Såklart var det också många som dansade som PSY, Gangnam Style.

Det var inte mycket folk ute, men alla som var där hade rikligt med energi! Koreaner verkar dricka mycket jäger. De har alltid en jägerflaska stående på bordet (även ute på restauranger).

Slutstationen blev McDonald’s som hade ett annorlunda utbud… 😀

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s