John fyller år

Förra helgen var en bra helg, första halvan av fredagen tillbringades med näsan i böckerna medan den andra halvan tillbringades i goda vänners lag. Hela gänget gick ut på restaurangbesök, vi hittade en restaurang med uteservering. Carl och Tina som beställde in mat fick en enorm tallrik med allt från frukt och grönt till kött och pommes på. Vi andra beställde öl och fick in två rör som innehöll 3 liter öl vardera. Koreanerna är lite roliga, vi får alltid fråga om de förstår engelska när vi ska prata med någon, svaret blir ofta ”a little”, men servitrisen på restaurangen svarade genast att hon förstod engelska. Det gjorde hon inte alls upptäckte vi, så det slutade med att Carl stod och råmade som en ko för att förklara att det skulle beställas nöt,- och inte griskött.

På lördagen var det Johns födelsedag vilket så klart firades med pompa och ståt. Kvällen startade med korean barbecue, vilket var väldigt gott. Köttet serveras rått, så finns det en stekplatta mitt på bordet där man får tillaga köttet och tillbehören själv. Till hjälp har man en stor sax så köttet kan klippas i lagom stora bitar. Till efterrätt fick John en baseball-glasstårta. Vid bordet bredvid oss satt ett sällskap med Koreaner som inte var sena med att stämma in i födelsedagssången för John. Kvällen avslutades på en av Busans, just nu hetaste, klubbar ”Fix”. Det var definitivt en upplevelse.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vårt dormitory har en regel som säger att ingen får gå in eller ut mellan kl 01.00-04.00 så om man vill gå ut en kväll så finns det inget mellanting, det blir allt eller inget.  

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s