Maroon 5 in Busan

Maroon 5 är ett amerikanskt rockband med soulinfluenser, bildat 1997 i Los Angeles. Vi lyssnade en del på Maroon 5 i tidiga tonåren, sen blev det en lucka när man inte hörde så mycket från dom, men i år släppte bandet sitt fjärde album, ”Overexposed” som är mer baserat på dance-pop. Vi tycker albumet är riktigt bra så när de ändå hade en konsert i Busan bestämde vi oss helt enkelt för att gå på den!

Stadion var ganska liten och utanför scen/läktarområdet kunde man köpa lite snacks som t.ex tillplattad bläckfisk. Inget som lockade kanske. Vi hann köpa Soju och öl innan vi sprang till våra platser för att lyssna på förbandet The Cab, ett alternativt rockband.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sångaren i Maroon 5 Adam Levine, försökte vara väldigt tydlig när han pratade engelska mellan låtarna. ”I w-a-n-t you to s-i-n-g with me, ok-ay?!”
Många koreaner förstår ju ingen engelska så väldigt tveksamt om de förstod något av det han sa. De som satt bredvid oss skrek så fort han sa något och nynnade ”nana naa nana…” till alla låtarna, så det var verkligen inget fel på deras engagemang. Det var väldigt populärt att ha blinkande rosetter i håret och en blinkande pinne som man kunde vifta med, vi valde att inte ha något av det.

Som pricken över i:et bjöd såklart bandet publiken på lite Gangnam style dans, riktigt kul och lite oväntat! Man vet aldrig när den låten dyker upp, även om den är överallt. Konserten var allmänt skön och bjöd på en härlig stämning!

KOLLA HÄR!

MAROON 5 GOEZ GANGNAM STYLE!

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Maroon 5 in Busan

  1. :) skriver:

    En film på youtube gumman 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s