Karaoke

(Tina skriver) Efter Maroon 5 konserten ville Sofie och jag vidare till Seomyeon. Hur vi tog oss dit? Vi frågade en ung man som följde oss ända till busshållplatsen. Han skrev en lapp till oss och sa att vi skulle visa upp den för någon i bussen som kunde ha koll på när vi skulle kliva av. Vi kände oss lite handikappade. På lappen skrev han ”Seomyeon, var ligger det?”. Vi hade tydligen bara visat upp ”Var ligger det?” för snubben i bussen, eftersom vi hade vikt lappen och trott att det det vi visade betydde Seomyeon.

Hur som helst hamnade vi på en bar i Seomyeon. När vi gick in märkte vi att en korean följde efter oss var vi än gick. Han ville att vi skulle sätta oss ner. Vi fick ett bord, men valde att socialisera oss med två killar som satt bredvid istället. ”U speak English?” Som väntat blev svaret ”A little…”. Koreaner är bara allmänt blyga, rädda och nervösa människor. Lite som ekorrar eller kaniner. Efter ett tag märkte både Sofie och jag att de faktiskt förstod precis allt vi sa.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Många klubbar i Seomyeon har ett nummerlappssystem så att man slipper stå i kö. Killarna var på plats 172 på en klubb och efter två timmars vistelse i baren bestämde vi oss för att gå dit. Stället var fortfarande fullt så killarna föreslog karaoke! De var väldigt avslappnade, men ville ändå hela tiden kontrollera ifall vi hade kul.

Vi fick en egen lounge med widescreen TV och mikrofoner. Killarna plingade på en knapp som brukar finnas på borden, varpå kyparen direkt öppnade dörren och frågade vad vi ville ha. De beställde in massa mat och Soju. Sofie och jag vräkte i oss all mat medan killarna rappade på både koreanska och engelska. Det var imponerande! En spontan och jätterolig kväll!

(Alla bilder tagna med deras mobiltelefoner).

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s