Spa / Ashley’s

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tolvslaget – lovely B-day girl Sofie fick sin efterlängtade kaviarmacka. Hon åt såklart upp hela tuben på en dag.
Under dagen gick vi på ett SPA som ligger i Shinsagae, världens största department store. På vägen dit ser vi jättegulliga pluttenissar. Man vill ju bara adoptera alla. De kunde bättre engelska än 20 åringarna här. Alla sa ”Hello” och ”Good bye” till oss.

Efter att ha fått handdukar och Spa kläder badade vi i olika pooler, bastade i olika sorters bastuhus, fick massage och tog powernaps i liggstolarna. På de flesta traditionella Spa ställena kan man övernatta.

En kille följde efter oss vart vi än gick. Till slut kom han in i en bastu där jag och Katarina satt. Han kunde ingen engelska så han började använda google-translate på sin feta samsungmobil. Han trodde att jag var skådespelerska/moviestar (det är ju Busan International Film Festival här) och han ville såklart festa med oss. Nja…

När vi kom till nakenbadet var det främst intressant att kolla på koreanernas kroppsformer. Inga rumpor, men bröst hade de minsann. Väldigt noga med att duscha också. Skrubba skrubba skrubba. Som sagt, hygien är a och o här. Sätter man sig på toaletterna här så är det som att sätta sig på ett värmeelement, hur skönt som helst. Sedan finns det även en fjärrkontroll som man kan styra olika funktioner med. Till exempel kan toaletten rengöra/spruta något gott där nere och gud vet vad alla knapparna är till för.

I omklädningsrummet stötte vi på två frisörer som fixade Sofies och mitt hår.
Vi avslutade kvällen på Ashley’s, amerikansk buffé med vin och efterrrätt. Koreansk mat äter vi varje dag så det är skönt att variera ibland.

Annonser
Det här inlägget postades i Översikt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s